Кампања Ђак на један дан

Сарадња са разредним старешинама

Сваки ученик је важан и има своје специфичности, због чега је индивидуални приступ сваком појединцу наше основно начело у раду. Разредне старешине свој педагошки рад спроводе управо са овог полазишта. Индивидуална сарадња с родитељима у циљу постизања максималних резултата ученика или ученице један је од наших алата за досезање најбоље верзије сваког појединца који похађа наставу код нас.
Термине разредних старешина можете преузети: ОВДЕ
Све сервисне информације о раду школе, сатницама и распоредима родитељи могу пронаћи овде: ОВДЕ

За родитеље

Поштовани родитељи и други законски заступници основаца, школа организује кампању "Ученик на један дан" која почиње од октобра и завршава се крајем маја. Циљ ове кампање је да се основци завршног разреда упознају са школом, како би лакше донели одлуку од наставку школовања и на пријатнији и лакши начин направили искорак ка средњошколском образовању.

Посету заказујете Ви, након чега координатор наставе прави распоред боравка ученика на часовима и у школском простору. Ученик у посети учествује у свим активностима на часовима, заједно са нашим ученицима, и упознаје се са атмосфером, наставним кадром и наставним преметима жељеног образовног профила.

Том приликом Ваше дете ради тест интересовања и личности, а на крају посете часовима врши евалуацију наше школе. Тест служи нашем стручном сараднику да процени потенцијална интересовања, таленте и способности будућег ученика наше школе. Евалуациони упитник нам је корисна поврата информација на основу које планирамо наше будуће активности и покушавамо да будемо још бољи.

 
КОНТАКТИРАЈТЕ НАС

Овде можете оставити ваше питање, сугестију и предлог